Vi tilbyder enkle løsninger, der gavner vandregningen og mindsker­ presset­ på vores planets begrænsede ferskvandsressourcer. Vi sælger vores­ dansk­udviklede og delvist danskproducerede vandspareventiler i 14 lande med Kenya­, Elfenbenskysten og Tjekkiet som de nyeste markeder. I både Danmark og England har vi vundet miljøpriser som det mest effektive vandsparesystem hos slutbrugeren, fx  “The Waterwise Recommended Checkmark”

Virksomhedens historie går tilbage­ til 1999, hvor den blev etableret i et partner­skab mellem Lisbeth Sylvestre, der som efter­spurgt indretningsarkitekt­ i Europa, USA og Mellemøsten­ fik en interesse for vandbesparelse, og Nils Karstensen­, der som forhenværende ingeniør hos tyske Airbus­ og i den danske vindmølleindustri havde den nødvendige­ ekspertise i produktdesign og beregninger.

Det patenterede produktprogram fra ecoBETA® er gennemtestet, og de fleste løsninger har været på markedet i over 15 år. For at sikre en høj kvalitet er vores fokus enkelthed med et begrænset antal produkter, få komponenter og få leverandører. Udover garantien i henhold til købeloven giver vi 10 års garanti på vores vandbesparende toiletventiler.